Κείμενα για τα προσκλητήρια του γάμου

Ρομαντικά, κλασσικά, χιουμοριστικά κείμενα για τα προσκλητήρια του γάμου σας.

Στην aquarella μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί το κείμενό σας για το προσκλητήριο του γάμου σας που ονειρεύεστε Προτείνουμε πάντα για να μην κουράζεται αυτός που θα τα διαβάσει τα κείμενα για τα προσκλητήρια του γάμου να είναι απλά.

Κείμενα Προσκλητηρίων Γάμου

 1. Επιτέλους παντρευόμαστε!Η αγάπη μας θα σφραγιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Γι’ αυτό όταν η σελίδα του ημερολογίου σας δείξει 27 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και οι δείκτες του ρολογιού σας 9.00 μ.μ., Θα σας περιμένουμε στην αφετηρία της καινούριας μας ζωής… στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στα Κάτω Πατήσια. Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας!!
 2. Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας σας θέλουμε κοντά μας! Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Αυγούστου 2018 & ώρα 18.00 μ.μ. στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος
 3. Σ΄ αυτή την ξεχωριστή και τόσο όμορφη στιγμή μας θα θέλαμε να βρίσκονται κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα. Σας περιμένουμε στο γάμο μας το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 7 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγιά Σοφία Ακρόπολης.
 4. Στις 5 Ιουλίου 2018 ημέρα Σάββατο & ώρα 20:00 μ.μ. μην κανονίσετε τίποτα…γιατί παντρευόμαστε στον Ιερό Ναό Άγιου Αλέξανδρου και Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου
 5. Στο σημαντικότερο ραντεβού της ζωής μας σας θέλουμε κοντά μας. Γι΄ αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε όλοι συγγενείς και φίλοι και να μοιραστείτε μαζί μας την ευτυχία μας. Σας περιμένουμε με πολύ χαρά την Κυριακή 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.οο μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
 6. Όταν η σελίδα του ημερολογίου σας δείξει 12 Απριλίου 2018, ημέρα Σάββατο και οι δείκτες του ρολογιού σας 7.00 μ.μ. θα σας περιμένουμε στην αφετηρία της καινούριας μας ζωής… στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παγκράτι. Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας!
 7. Στο γλυκό ταξίδι της αγάπης μας με οδηγό τις ευχές σας και συνεπιβάτες όλους εσάς στις 12 Ιουλίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 μ.μ. Στον Άγιο Γεώργιο στο Περιστέρι …. Ξεκινάμε!
 8. Επειδή η ζωή είναι πιο ζεστή όταν έχεις κάποιον κοντά. Επειδή η χαρά είναι γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι. Επειδή δυο χέρια είναι πιο δυνατά όταν είναι ενωμένα…. γι αυτό παντρευόμαστε !!! Σας θέλουμε λοιπόν κοντά μας στο πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής μας την Κυριακή 16 Αυγούστου 2019 & ώρα 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ναύπακτο.
 9. Θα μας δώσει μεγάλη χαρά, να γιορτάσετε μαζί μας το ξεκίνημα της κοινής μας ζωής με το γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 14 Αυγούστου 2015 & ώρα 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατησίων
 10. Πριν από καιρό, δώσαμε μεταξύ μας υπόσχεση για αγάπη, σεβασμό και μια σωστή οικογένεια! Την ίδια υπόσχεση θα δώσουμε μπροστά στο Θεό το Σάββατο 16 Αυγούστου 2019 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο. Η παρουσία σας και οι ευχές σας θα μας γεμίσουν χαρά στο ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας!
 11. Αν γεννήθηκες για να έλθεις να με βρεις, γεννήθηκα για να σε περιμένω… Τελικά άξιζε να υπάρχουμε για να συναντηθούμε! Τη συνάντησή μας αυτή θα κάνουμε ένωση ζωής, ενώπιον Θεού & ανθρώπων το Σάββατο 16 Αυγούστου 2015 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο. Θα χαρούμε να παραβρεθείτε.
 12. Η αγάπη είναι σαν ένα ύφασμα που το υφαίνει η φύση και το κεντάει η φαντασία. Μ΄ αυτό το ύφασμα θέλουμε κι εμείς να ντύσουμε τη μελλοντική μας ζωή και θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην τελετή του γάμου μας! Σας θέλουμε κοντά μας το Σάββατο 16 Αυγούστου 2018 & ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
 13. Η αγάπη είναι σαν ένα ύφασμα που το υφαίνει η φύση και το κεντάει η φαντασία. Μ΄ αυτό το ύφασμα θέλουμε κι εμείς να ντύσουμε τη μελλοντική μας ζωή και θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην τελετή του γάμου μας! Σας θέλουμε κοντά μας το Σάββατο 16 Αυγούστου 2018 & ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
 14. Αν η ευτυχία ήταν μέρα, θα ήταν… Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός, θα ήταν… 16! Αν το όνειρο ήταν μήνας, θα ήταν… Αύγουστος! Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι θα ήταν…το ομορφότερο της ζωής μας!!! Σας περιμένουμε στον γάμο μας στον Ιερό Ναό της Παναγίας .
 15. Την ώρα που δειλά ο ήλιος θα αρχίσει να δύει κι ο ουρανός θα φωτίζεται από το μενεξεδένιο δειλινό, μια βαθιά αγάπη θα επικυρώνεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων… το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας.
 16. Ένας άνθρωπος μόνος δεν είναι τίποτα! Δύο ερωτευμένοι άνθρωποι μαζί, είναι ο κόσμος όλος! Δεν μας το επιβάλει κανείς, εμείς απλά θέλουμε να παντρευτούμε! Σας περιμένουμε στον γάμο μας που γίνεται το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Νάξο.
 17. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου & ώρα 18.00 μ.μ. θα γίνει ο γάμος μας στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό. Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε μας και τους γονείς μας.
 18. H παρουσία σας, στο ξεκίνημα της καινούριας μας ζωής θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Το μυστήριο του γάμου μας θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Χίο.
 19. Στις 16 Αυγούστου 2014 ημέρα Σάββατο & ώρα 20:00 μμ. μην κανονίσετε τίποτα…γιατί παντρευόμαστε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Λαμία.
 20. Με μεγάλη μας χαρά, αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας, σας προσκαλούμε το Σάββατο 16 Αυγούστου 2018 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο να μας τιμήσετε με τις ευχές σας.
 21. Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής… Δεχθείτε το κάλεσμά μας και καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούριας μας ζωής με την παρουσία σας! Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο το Σάββατο 16 Αυγούστου 2018 & ώρα 20:00 μμ.
 22. Ο Γάμος είναι υπόθεση μίας ώρας και μίας ζωής. Για μία ώρα σας θέλουμε κοντά μας, το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο . Για μία ζωή σας θέλουμε να μας συνοδεύουν οι ευχές σας για ευτυχία, χαρά και αγάπη.
 23. Με χαρά σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
 24. Τα ζωγραφίσαμε κάποτε, σ’ ένα παιγνίδι συμβολισμού του εαυτού μας και επιθυμίας να δείξουμε τις αθέατες όψεις της ψυχής μας. Ο Γλάρος και το Δελφίνι ταίριαξαν κι όπως συνοδεύουν τα πλοία αλλά και το μοναδικό τους παντού, έτσι συντροφεύουν τη ζωή μας και τις αναμνήσεις μας. Ακολουθώντας τη ρότα τους χέρι-χέρι φθάνουμε στον πρώτο μας σταθμό το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
 25. Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής… Δεχθείτε το κάλεσμά μας και καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούριας μας ζωής με την παρουσία σας! Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 16 Αυγούστου 2017 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Μήλο.
 26. Η παρουσία σας, μια ευχή κι ένα σας χαμόγελο, θα ομορφύνουν το γάμο μας που θα γίνει
  το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
 27. Περίπου στις 8:00 μ.μ. στον
  Αγιο Δημήτριο Νίκαιας
  Να έρθετε οπωσδήπο-
  Τε για να δείτε το μυστή-
  Ριο του γάμου τους.
  Ενώ θα παρακολουθείτε τους
  Υμνους της εκκλησίας
  Οπως συνηθίζεται
  Να προσέξετε
  Την πιο κρίσιμη στιγμή
  Αν θα ακούσετε το ΝΑΙ
  Ισως να μην το ‘χουν μετανιώσει…
 28. Μοίρα μας έδεσε κοινή, στα πρώτα βήματά μας
  και σ’ έναν πάπυρο παλιό γράψαμε τα ονόματά μας!
  Υπόσχεση παντοτεινή θα δώσουμε οι δυο μας
  οι δυσκολίες της ζωής μην είναι εμπόδιό μας,
  να αγαπιόμαστε πολύ μέσα από την καρδιά μας
  με αγάπη να τα λύνουμε τα όποια προβλήματά μας.
  Και σαν περάσει ο καιρός τα χρόνια σαν διαβούνε
  ήταν ζευγάρι ταιριαστό, όλοι για μας θα πούνε…
  Καλούμε φίλους, συγγενείς για να μας ευχηθούνε
  και τις μεγάλες μας χαρές από κοντά να δούνε…
 29. Τυχαία κοιταχτήκαμε… Ποιά μέρα δε θυμάμαι…
  Μα η ζωή μας ένωσε για πάντα και ρωτάμε:
  Θα έρθετε στο γάμο μας χαρά να μοιραστούμε;
  Και τις καλές σας τις ευχές για πάντα να κρατούμε!
  Σας περιμένουμε το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 6:30 μ.μ.
  στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στον Πύργο Ηλείας.
 30. Μετά από ώριμη σκέψη
  αποφασίσαμε να γυρίσουμε μια ταινία με τίτλο:
  “Ισόβια δεσμά”.
  Η πρεμιέρα θα γίνει
  την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ.
  στον Ιερό Ναό Παναγίας Λαμποβιτίσσης στην Κέρκυρα.
  Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε σαν Guest stars.
 31. Στην πιο ιερή στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων
  είναι σημαντική η παρουσία προσώπων αγαπημένων.
  Θα είναι τιμή για εμάς να παρευρεθείτε
  στην τέλεση του μυστηρίου του γάμου μας
  το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ.
  στον Ιερό Ναό Παναγίας Κεχαριτωμένης Ρόδου.
 32. Αληθινά θα χαρούμε να παρευρεθείτε στο
  Γάμο μας στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής
  Ανάμεσα σε αγαπημένα και φιλικά μας
  Πρόσωπα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου & ώρα 6:00 μ.μ.
  Η παρουσία σας θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας.
 33. Ο αυλόγυρος φεγγοβολά
  που μπαίνει τέτοια νύφη
  και ο γαμπρός χαμογελά
  που βρήκε τέτοια τύχη!
  Είναι μοιραία φαίνεται
  αυτή η γνωριμία
  γι’ αυτό η νέα τους αρχή
  είναι στην εκκλησία!
  Δείτε και τα πεθερικά
  πως ζούνε τη χαρά τους
  δεν είναι λίγο άλλωστε
  παντρεύουν τα παιδιά τους.
 34. Ένας άνθρωπος μόνος δεν είναι τίποτε.
  Δυο ερωτευμένοι άνθρωποι μαζί είναι ο κόσμος όλος.
  Δεν μας το επιβάλει κανείς
  αλλά εμείς απλά θέλουμε να παντρευτούμε.

Κείμενα Γάμου και Βάπτισης μαζί

 1. Είμαι ένα μωρό όμορφο και ζωηρό. Θέλω πολύ να βαπτιστώ και στο νεράκι να βρεθώ.
 2. Ελάτε όλοι να με δείτε και στη γιορτή μου να χαρείτε.Την ίδια μέρα νυφούλα η μαμά και ο μπαμπάς γαμπρός

  στην εκκλησία θα ‘ρθούνε με την ευλογία του Θεού να στεφανωθούνε

  Θα σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ.

  στον Ιερό Ναό …………………………………………………..

 3. Επειδή η θέα ενός ηλιοβασιλέματος
  είναι πιο μαγική όταν έχεις κάποιον δίπλα σου…Επειδή δύο ψυχές είναι πιο δυνατές όταν είναι ενωμένες…

  γι’ αυτό παντρευόμαστε!

  Επειδή όμως η ζωή είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρα

  όταν υπάρχει και το γέλιο κάποιου παιδιού,

  γι’ αυτό βαφτίζουμε και τον γλυκό μας Πειρατή!

  Σας περιμένουμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας

  το Σάββατο 26 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ.

  στον Ιερό Ναό …………………………………………….

 4. Η 25 Αυγούστου είπαν θα ‘ναι μια μέραδιαφορετική για όλους, όμως πιο πολύ για μένα!!!

  Θα δω νύφη τη μαμά μου, την πιο όμορφη του κόσμου,

  και γαμπρό στην εκκλησία τον υπέροχο μπαμπά μου.

  Δακρυσμένη θα τη δείτε κι ο μπαμπάς θα καμαρώνει

  το παιδάκι τους σα δούνε στην κολυμπήθρα να σιμώνει!

  Η μαμά μου η Ιωάννα και ο μπαμπάκας μου ο Νίκος,

  θα χαρούν πολύ να ‘ρθείτε , και τους τρεις μας να μας δείτε

  το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 20:00 μ.μ.

  στον Ιερό Ναό ……………………………..

 5. Στις 18 /5 /2017 και ώρα 19:00 μ.μ.στην εκκλησία …. ελάτε να δείτε

  βάφτιση και γάμο μαζί!!

  Το μικρό μας θα καλοφωτιστεί

  και η αγάπη μας θα στεφανωθεί!

  Με χαρά περιμένουμε όλοι να είστε εκεί!

 6. Χειλάκι πετροκέρασο, μυτούλα γαλλικήελάτε στα βαφτίσια μου να είστε όλοι εκεί!!!

  Διπλό θα είναι το γλέντι μας διπλό σαν την χαρά μας

  Γάμος & Βάφτιση μαζί χα χα

  θα πήξει ο παπάς μας…..!!!

  Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στην εκκλησία με γέλια

  αλλά και με κλάματα εεεε θα γράψουμε ιστορία…………!!!

 7. Πήρα απόφαση μεγάλη, αναβολή δεν παίρνει άλληΤον μπαμπά μου γαμπρό θα στολίσω και τη μαμά μου

  νυφούλα θα ντύσω και στην εκκλησία και τους δύο θα οδηγήσω

  Αμέσως μετά το κορμί μου θα λαδώσουν και το ονοματάκι μου

  στη δημοσιότητα θα δώσουν.

  Απ’ όταν γεννήθηκα κουκλάκι με φωνάζουν.

  Μου λένε ότι είμαι όμορφος και όλοι με θαυμάζουν!

  Γι’ αυτό κι εγώ θα ήθελα την γνώμη σας να πείτε

  μιας και αντράκι γίνομαι, στην βάπτιση να ’ρθείτε…

  Πριν από μένα όμως, ο γάμος των γονιών μου προηγείται

  και οι τρεις μας περιμένουμε όλοι σας να ’ρθείτε !!!

 8. Ποιό είναι το χαρούμενο γεγονός της χρονιάς ?Η βάπτιση της κόρης μας & ο γάμος μας !!!

  Δύο διαφορετικά μυστήρια, διαφορετική ώρα,

  όμως ίδιοι άνθρωποι και ίδια εκκλησία.

  Σας περιμένουμε την ….. & ώρα στον Ι. Ναό……………………..

 9. Επειδή η θέα ενός ηλιοβασιλέματοςείναι πιο μαγική όταν έχεις κάποιον δίπλα σου…

  Επειδή δυο ψυχές είναι πιο δυνατές

  όταν είναι ενωμένες… γι΄ αυτό παντρευόμαστε!

  Επειδή όμως η ζωή είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρα

  όταν υπάρχει το γέλιο κάποιου παιδιού…

  Γι΄ αυτό βαπτίζουμε μαζί και τον γλυκό μας …………..

  Σας περιμένουμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωή μας !

 10. Μετά από 8 μήνες σκληρής και εντατικής προπόνησηςστη μπανιέρα μου. Ένα χρόνο τώρα

  κολυμπάω στα ρηχά κι είμαι λέει πειρατής

  Ελάτε στα βαφτίσια μου να δείτε μια κορμάρα

  ελάτε Κυριακάτικα να πάθετε λαχτάρα

  Α, α, α, καλέ ξέχασα…με όλη αυτή τη φασαρία να σας πω!!

  Ότι πρώτα στο κατάρτι της Εκκλησίας θα κρεμάσω τους γονείς μου.

  Με αγάπη ο…….. και μην ξεχνάτε για λίγο ακόμα Μπέμπης

 11. Τελειώσανε τα μέλια τέρμα και τα γέλια,ώρα να σηκωθούμε και να ανασκουμπωθούμε…

  Τέρμα κι οι δικαιολογίες δεν φτάνουν οι αργίες…

  φοράμε τα μυαλά μας βάζουμε τα καλά μας.

  κι ένα έχει σημασία… γραμμή στην εκκλησία

  οι δυο να παντρευτούνε κι εμείς να βαφτιστούμε…

  Α, μα πια !!!

 12. Μετά από 8 μήνες σκληρής και εντατικής προπόνησης
  στη μπανιέρα μου, ενάμιση χρόνο τώρα κολυμπάωστα ρηχά κι είμαι λέει πειρατής χα, χα, χά, χα

  Ελάτε στα βαφτίσια μου να δείτε μια κορμάρα

  ελάτε Κυριακάτικα να πάθετε λαχτάρα

  Α, α, α, παρά λίγο να το ξεχάσω…!!!

  Μ’ όλη αυτή τη φασαρία να σας πω ότι πρώτα στο κατάρτι

  της εκκλησίας θα κρεμάσω… τους γονείς μου!!!

  Με αγάπη ο Νικολάκης

  ( ….για λίγο ακόμα Μπέμπης).

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.