ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

Κείμενα για τα προσκλητήριά σας

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Κείμενα για τα προσκλητήριά σας

Ρομαντικά, κλασσικά, χιουμοριστικά κείμενα για τα προσκλητήρια του γάμου σας.

Στην aquarella μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί το κείμενό σας για το προσκλητήριο του γάμου σας που ονειρεύεστε!!!

ΚΕΙΜΕΝΑ

1) Επιτέλους παντρευόμαστε!Η αγάπη μας θα σφραγιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Γι’ αυτό όταν η σελίδα του ημερολογίου σας δείξει 27 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και οι δείκτες του ρολογιού σας 9.00 μ.μ., Θα σας περιμένουμε στην αφετηρία της καινούριας μας ζωής… στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στα Κάτω Πατήσια. Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας!!

2) Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας σας θέλουμε κοντά μας! Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 & ώρα 18.00 μ.μ. στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος

3) Σ’ αυτή την ξεχωριστή και τόσο όμορφη στιγμή μας θα θέλαμε να βρίσκονται κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα. Σας περιμένουμε στο γάμο μας το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2014 & ώρα 7 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγιά Σοφία Ακρόπολης.

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

4) Στις 5 Ιουλίου 2014 ημέρα Σάββατο & ώρα 20:00 μ.μ. μην κανονίσετε τίποτα…γιατί παντρευόμαστε στον Ιερό Ναό Άγιου Αλέξανδρου και Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου

5) Στο σημαντικότερο ραντεβού της ζωής μας σας θέλουμε κοντά μας. Γι’ αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε όλοι συγγενείς και φίλοι και να μοιραστείτε μαζί μας την ευτυχία μας. Σας περιμένουμε με πολύ χαρά την Κυριακή 7 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.οο μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως.
6) Όταν η σελίδα του ημερολογίου σας δείξει 12 Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και οι δείκτες του ρολογιού σας 7.00 μ.μ. θα σας περιμένουμε στην αφετηρία της καινούριας μας ζωής… στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παγκράτι. Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας!

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

Κείμενα για τα προσκλητήριά σας

7) Στο γλυκό ταξίδι της αγάπης μας με οδηγό τις ευχές σας και συνεπιβάτες όλους εσάς στις 12 Ιουλίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 μ.μ. Στον Άγιο Γεώργιο στο Περιστέρι …. Ξεκινάμε!

8) Επειδή η ζωή είναι πιο ζεστή όταν έχεις κάποιον κοντά. Επειδή η χαρά είναι γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι. Επειδή δυο χέρια είναι πιο δυνατά όταν είναι ενωμένα…. γι αυτό παντρευόμαστε !!! Σας θέλουμε λοιπόν κοντά μας στο πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής μας την Κυριακή 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ναύπακτο.

9) Θα μας δώσει μεγάλη χαρά, να γιορτάσετε μαζί μας το ξεκίνημα της κοινής μας ζωής με το γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατησίων

10) Πριν από καιρό, δώσαμε μεταξύ μας υπόσχεση για αγάπη, σεβασμό και μια σωστή οικογένεια! Την ίδια υπόσχεση θα δώσουμε μπροστά στο Θεό το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο. Η παρουσία σας και οι ευχές σας θα μας γεμίσουν χαρά στο ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας!

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

11) Αν γεννήθηκες για να έλθεις να με βρεις, γεννήθηκα για να σε περιμένω… Τελικά άξιζε να υπάρχουμε για να συναντηθούμε! Τη συνάντησή μας αυτή θα κάνουμε ένωση ζωής, ενώπιον Θεού & ανθρώπων το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο. Θα χαρούμε να παραβρεθείτε.

12) Η αγάπη είναι σαν ένα ύφασμα που το υφαίνει η φύση και το κεντάει η φαντασία. Μ’ αυτό το ύφασμα θέλουμε κι εμείς να ντύσουμε τη μελλοντική μας ζωή και θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην τελετή του γάμου μας! Σας θέλουμε κοντά μας το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

13) Αν η ευτυχία ήταν μέρα, θα ήταν… Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός, θα ήταν… 16! Αν το όνειρο ήταν μήνας, θα ήταν… Αύγουστος! Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι θα ήταν…το ομορφότερο της ζωής μας!!! Σας περιμένουμε στον γάμο μας στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

14) Την ώρα που δειλά ο ήλιος θα αρχίσει να δύει κι ο ουρανός θα φωτίζεται από το μενεξεδένιο δειλινό, μια βαθιά αγάπη θα επικυρώνεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων… το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

15) Ένας άνθρωπος μόνος δεν είναι τίποτα! Δύο ερωτευμένοι άνθρωποι μαζί, είναι ο κόσμος όλος! Δεν μας το επιβάλει κανείς, εμείς απλά θέλουμε να παντρευτούμε! Σας περιμένουμε στον γάμο μας που γίνεται το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

16) Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου & ώρα 18.00 μ.μ. θα γίνει ο γάμος μας στην Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο Καματερό Αττικής. Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε μας και τους γονείς μας.
17) H παρουσία σας, στο ξεκίνημα της καινούριας μας ζωής θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Το μυστήριο του γάμου μας θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.
18) Στις 16 Αυγούστου 2014 ημέρα Σάββατο & ώρα 20:00 μμ. μην κανονίσετε τίποτα…γιατί παντρευόμαστε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

19) Με μεγάλη μας χαρά, αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας, σας προσκαλούμε το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο να μας τιμήσετε με τις ευχές σας.

20) Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής… Δεχθείτε το κάλεσμά μας και καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούριας μας ζωής με την παρουσία σας! Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μ.μ.

Κείμενα για τα προσκλητήριά σας

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

21) Ο Γάμος είναι υπόθεση μίας ώρας και μίας ζωής. Για μία ώρα σας θέλουμε κοντά μας, το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο . Για μία ζωή σας θέλουμε να μας συνοδεύουν οι ευχές σας για ευτυχία, χαρά και αγάπη.

22) Με χαρά σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

23) Τα ζωγραφίσαμε κάποτε, σ’ ένα παιγνίδι συμβολισμού του εαυτού μας και επιθυμίας να δείξουμε τις αθέατες όψεις της ψυχής μας. Ο Γλάρος και το Δελφίνι ταίριαξαν κι όπως συνοδεύουν τα πλοία αλλά και το μοναδικό τους παντού, έτσι συντροφεύουν τη ζωή μας και τις αναμνήσεις μας. Ακολουθώντας τη ρότα τους χέρι-χέρι φθάνουμε στον πρώτο μας σταθμό το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

24) Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής… Δεχθείτε το κάλεσμά μας και καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούριας μας ζωής με την παρουσία σας! Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

25) Η παρουσία σας, μια ευχή κι ένα σας χαμόγελο, θα ομορφύνουν το γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 & ώρα 20:00 μμ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνδρο.

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΑΜΟΥ AQUARELLA

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.